Meniu
Întrebările principale
CE ESTE ȘAMPONUL USCAT MARCA BATISTE?
Nu aveți timp să vă spălați părul? Șamponul uscat Batiste este o formulă inovatoare care îmbunătățește starea părului și ajută la eliminarea rădăcinilor uleioase, oferind părului lipsit de viață o transformare instantanee fără apă. Un spray rapid revitalizează părul lăsându-l să pară și să se simtă curat.
CUM APLIC ȘAMPONUL?
Câțiva pași simpli pentru a schimba condiția și aspectul părului: în primul rând, agitați sticla puternic. Apoi, separați părul și țineți duza la aproximativ 30 centimetri distanță în timp ce pulverizați peste rădăcini. Se lasă câteva clipe, apoi se masează scalpul cu vârfurile degetelor pentru a distribui uniform.
CE ESTE MAI EXACT ȘAMPONUL USCAT?
Nu este magie, ci știință! Șamponul uscat este o formulă fără apă, care absoarbe murdăria și uleiul de la nivelul scalpului, dând părului tău această senzație de spălat.
POT FOLOSI BATISTE PESTE PĂRUL Vopsit?
Da, produsele Batiste sunt sigure de utilizat în toată gama de culori a părului! Și prin spălarea părului mai rar, puteți ajuta la extinderea culorii părului.
POATE FI APLICAT PESTE PĂRUL ÎMPLETIT SAU PESTE EXTENSII ALE PĂRULUI?
Ne pare rău, nu este recomandat, deoarece ar putea deteriora extensiile sau părul împletit.
PESTE CE TIPURI DE PĂR SE POATE APLICA BATISTE?
Batiste este pentru orice tip de păr care devine uleios între spălări. Alege doar parfumul care îți place cel mai bine sau testează câteva dintre ele.
POATE FI FOLOSIT BATISTE PE PĂRUL TRATAT CU KERATINĂ?
Batiste nu conține sulfat sau sodiu, așa că îl puteți folosi fără griji pe părul tratat cu keratină.
CUM POT EVITA REZIDUURILE ALBE?
Reziduurile albe sunt un rezultat firesc a șamponului uscat și vor dispărea rapid. Pentru a reduce cantitatea de reziduuri, asigurați-vă că agitați bine duza, pulverizați la o distanță aproximativă de 30 centimetri de la rădăcini, masați bine scalpul și excesul de reziduuri se va reduce.
Sfat Profesioniștilor: Încercați șamponurile Batiste Divine Dark sau Batiste Beautiful Brunette. Fiecare sticlă conține un ingredient care ajută la amestecarea culorii șamponului cu nuanța părului!
CARE SUNT BENEFICIILE ȘAMPONULUI USCAT BATISTE?
Șamponul uscat vă împrospătează imediat părul atunci când nu dispuneți de timp sau energie. Îl puteți folosi acasă, la birou, la sală, în vacanță și nu numai…
Șamponul absoarbe imediat uleiul de la nivelul scalpului, revitalizează părul lipsit de viață, elimină mirosul urât și poate prelungi durata efectului de „păr proaspăt".
POT FOLOSI ȘAMPONUL USCAT PE PĂRUL UMED?
Nu. Curat sau murdar, nu contează, puteți folosi șamponul atât timp cât părul este uscat. În cazul în care părul este umed de la transpirație după antrenament, vă recomandăm să aplicați șamponul doar după ce se va usca.
ȘAMPONUL USCAT BATISTE ESTE UȘOR DE UTILIZAT?
Probabil utilizarea șamponului va fi cel mai ușor lucru pe care îl veți face pe parcursul zilei! Agitați puternic duza înainte de utilizare. Separați părul în secțiuni și pulverizați peste rădăcini în tranșe rapide și scurte la o distanță de aproximativ 30 centimetri. Lăsați câteva clipe și masați scalpul.
ȘAMPONUL USCAT SE APLICĂ ÎN CAZUL BRUNETELOR?
Desigur! Încercați Hint of Color Beautiful Brunette. Suntem siguri că o să vă placă!
ȘAMPONUL USCAT SE APLICĂ ÎN CAZUL ROȘCATELOR?
Pentru roșcate, vă sugerăm să încercați frumoasa brunetă Beautiful Brunette "Hint of Color". Această versiune implică un amestec de nuanțe medii de păr.
ȘAMPONUL USCAT SE APLICĂ ÎN CAZUL BLONDELOR?
Dacă rădăcinile tale sunt blonde, îți va plăcea șamponul uscat „Hint of Color" Blond Brilliant. Această culoare este disponibilă într-o dimensiune Mini.
ȘAMPONUL USCAT SE APLICĂ ÎN CAZUL PĂRULUI ÎNTUNECAT?
Categoric! Încercați Divine Dark Hint of Color.
CÂT DE DES POT FOLOSI ȘAMPONUL USCAT?
Puteți utiliza șamponul „Batiste" ori de câte simțiți nevoia să împrospătați aspectul părului.
BATISTE DUCE LA CĂDEREA PĂRULUI ?
Șamponul uscat Batiste a fost testat pentru a asigura siguranța maximă. O reacție la șamponul uscat este extrem de rară, dar dacă întâmpinați vreo diferență între părul Dumneavoastră, vă recomandăm să încetați folosirea lui.
CÂT TIMP POT LĂSA ȘAMPONUL USCAT ÎN PĂR?
Este perfect bine să lăsați șamponul Batiste Dry în păr câteva zile sau până la următoarea spălare.
POATE FI FOLOSIT ȘAMPONUL DE CĂTRE BĂRBAȚI?
Domnilor, bun venit în club. Șamponul uscat Batiste este destinat oricui și tuturor celor care doresc să-și împrospăteze părul fără prea mult efort.
CE ESTE BALSAMUL USCAT PENTRU PĂR?
Balsamul uscat netezește și hidratează părul între spălături, lăsându-l moale și curat într-o clipă fără a fi nevoie de apă!
POT UTILIZA ÎN ACELAȘI TIMP ȘAMPONUL USCAT BATISTE ȘI BALSAMUL USCAT BATISTE?
Trăiește-l! Vă sugerăm să folosiți șamponul uscat peste rădăcinile părului, pentru a-i oferi un aspectul de curățenie, iar balsamul uscat pentru a adăuga un pic de vlagă capetelor firelor de păr.
Conținutul produsului
CE IMPLICĂ ȘAMPONUL USCAT BATISTE?
4 ingrediente: amidon, propulsor, alcool și parfum.
CONȚINE SULFAT?
Nu. Batiste este lipsit de sulfați și sigur de utilizat pe părul tratat cu keratină.
CONȚINE SODIU?
Nu. Așa că-l puteți pulveriza fără griji.
DE CE FOLOSIȚI ALCOOL ÎN ȘAMPON?
Folosim alcool ca solvent în produsele noastre. Este unul dintre cei mai comuni solvenți folosiți în produsele cosmetice și este considerat sigur pentru utilizarea în contact cu pielea.
ESTE UN PRODUS VEGAN?
Iubitori de animale, bucurați-vă! Da, este un produs vegan!
Detalii despre produs
RECIPIENTELE SUNT RECICLABILE?
Da, toate recipientele Batiste sunt reciclabile.
ESTE INOFENSIV ȘAMPONUL USCAT BATISTE?

Toate ingredientele din șamponul uscat au fost testate pentru a asigura siguranță maximă.
ȘAMPONUL USCAT ARE TERMEN DE VALABILITATE?
Samponul Batiste nu are o dată de expirare.
ESTE ȘAMPONULUI INOFENSIV FAȚĂ DE BUNĂSTAREA ANIMALELOR?
Șamponul uscat Batiste este vegetarian și vegan. Instituția Church & Dwight Co., Inc. este pe deplin angajată să asigure și să protejeze bunăstarea animalelor. Folosim doar materiale deja cunoscute a păstra inofensivitatea față de animale. Politica noastră este să nu testăm produsele pe animale și, de asemenea, solicităm furnizorilor să nu testeze niciun material sau produs pe animale, cu excepția cazului în care se impune prin lege sau regulament.
POT PĂSTRA CU MINE ÎN AVION BATISTE MINI?
Da, Batiste Mini are dimensiunea optimă pentru a fi păstrată în avion. Legislația actuală permite aerosolilor cu dimensiunea mai mică de 90ml sau mai puțin să fie luați în bagajele de mână, cu toate că reglementările pot fi diferite în funcție de compania aeriană care operează zborul.
Made on
Tilda